Plaatselijk Belang Den Nul – Fortmond – Duur

Kernenbezoek

 

Kernenbezoek 2 oktober 2018

 

Zoals elk jaar heeft het bestuur van Plaatselijk Belang samen met het College van B&W een bedrijf in de regio Den Nul-Fortmond-Duur bezocht.

Deze keer werden we hartelijk ontvangen door de familie Brinkhof van Meubelstoffering André Brinkhof (waar vroeger het kruidenierswinkeltje van de fam. Bouwmeester gevestigd was.)

Ongeveer 3,5 jaar geleden is André voor zichzelf begonnen. Hij liet ons weten dat alles wat niet op de grond ligt of aan de muur hangt door hem gemaakt kan worden.  Zoals bekleding van stoelen, bromfietszadels, autostoelen, boten etc.

Ook mochten we nog even een kijkje bij de stallen nemen. Hier staat het paard van Annemieke (Rubensperle) waarmee zij uitkomt in de Z-light klasse.

Om 20.00 uur was de jaarlijkse ledenvergadering in BIJRipperda. Ongeveer 80 mensen waren aanwezig. Het bestuur van Plaatselijk Belang is zeer blij met deze opkomst. In het kader van het 40-jarig bestaan van Plaatselijk Belang was er voor iedereen wat lekkers bij de koffie.

Ria Hulsbergen-Harmsen heeft na 12 jaar in het bestuur te hebben gezeten afscheid genomen. Zij ontving voor haar inzet een boeket bloemen en en cadeaubon.

Directeur Claudia Diepstraten van basisschool De Holsthoek vertelde over de stand van zaken rondom de school.

Margreet Krol van het Waterschap DOD vertelde over de dijkversterking tussen Olst en Zwolle en de mogelijke gevolgen voor Den Nul.

Wethouder Blind verteld over de Energietransitie ( windmolens en zonnevelden). Medio mei 2019 wordt de energievisie vastgesteld.

De aanwezigen konden vragen stellen aan het aanwezige College van B&W.

Burgemeester Ton Strien feliciteerde plaatselijk belang met het 40-jarig bestaan. En overhandigde aan het bestuur  een bon van € 50,– en een doos merci.

Het was weer een geslaagde ledenvergadering!

Verslag Dobo Caravans 2017

Verslag Bij Ripperda 2016

Verslag bezoek Camping het Klaverblad-2015

Verslag bezoek familie Steendijk 2014

Verslag bezoek fam Jonker-Zuurbier 2013

 

Jaarvergadering

Dinsdag 1 oktober vindt het kernenbezoek door het college plaats met aansluitend de jaarvergadering Bij Ripperda om 20.00 uur