Opruimactie

Ook in 2020 heeft weer een grote groep vrijwilligers geholpen bij de door Plaatselijk Belang georganiseerde opruimacties. Helaas waren er in 2020 door het Coronavirus geen 4, maar slechts 2 opruimochtenden. Gelukkig lieten de helpers niet verstek gaan en meldden zich op de zaterdagochtenden 4 juli en 7 september om 9.00 uur bij het Buurthuis.

Na aanwijzingen van onze “groen”-coördinator Jos Holterman, die vooraf altijd Den Nul onderwerpt aan een inspectie, ging iedereen aan het werk. Onkruid verwijderen in de kern van Den Nul en zwerfafval opruimen in het buitengebied. Natuurlijk op 1,5 meter afstand van elkaar, wat uitstekend lukte.

Halverwege de ochtend staat de koffie of thee klaar in het Buurthuis en om 12.00 uur is het tijd voor een gezamenlijke lunch. Altijd gezellig en erg goed voor de saamhorigheid. Den Nul ligt er dan weer mooi schoon en opgeruimd bij. Een genot om naar te kijken!

Op 7 september trakteerde de heer J.G. Hogeslag na afloop alle helpers op luxe broodjes. Het Buurthuis stelde die dag de koffie gratis beschikbaar. Geweldig gebaar!

 

 

Natuurlijk willen we in 2021 gewoon doorgaan met de opruimacties. De data zijn nu nog niet bekend, maar we houden u op de hoogte via o.a. flyers, de krant en Facebook. Wilt u meehelpen? Kom dan op de ochtend van een opruimactie naar het Buurthuis. U bent van harte welkom!


.

.